30-års jubileum

Scandic Trans har hunnit fylla 30 och publicerar nu i samband med jubileumsåret vårt första digitala kundbrev. Det är många som är beroende av Scandic Trans på olika sätt och vill därför också gärna bli uppdaterade om vad som händer inom vårt företag.

En kort tillbakablick på corona-året.


Starten på året var positivt på många sätt. Nya kundavtal stod för dörren, transportvolymerna visade positiva trendkurvor och vi hade nyss kommit igång med vår nya arbetande ledningsgrupp. När väl mars månad nådde sin mitt hade vi plötsligt ett oväntat läge som förändrade allas uppfattning om vad som är normalt. Covid-19 slog till med full kraft och världen förlamades. 


Transportbranschen har alltid varit känd för att reagera på minsta lilla fluktuation och så skedde även nu – bara mycket aggressivare än tidigare. 

Tack vare trogna kunder och mängden livsmedelstransporter kunde vi behålla en stor del av våra bilar i trafik. Trafikbalansen vred sig till den grad av extraordinära insatser togs i bruk för att motsvara importkundernas behov.
Nu när hösten har kommit, semestrarna är över och arbetet tas upp på nytt är inget som förr men ändå har vi en tro på framtiden. Transportvolymerna visar positiva tecken, den omtalade andra vågen har ännu inte fått fäste och alla vill och tror att vi skall komma ur det här starkare.

Vi firar stolt vårt 30-årsjubileum på många sätt och det syns bland annat i vår företagstidning ”Delivered”.

Vårt nyhetsbrev

Vill du vara först med de senaste nyheterna från Scandic Trans? Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Vår företagstidning

Delivered

2020
Ladda ner ››

Relaterade nyheter

Tack för din registrering! Formuläret skickades utan problem. Vänligen kontrollera din inbox för bekräftelse.