Flygfrakt för flygbolag, speditörer och övriga kunder.

Flygfrakt

Flygfrakt är det snabbaste sättet att transportera gods över längre sträckor. Vid mindre försändelser kan det även vara det billigaste alternativet. Scandic Trans kan erbjuda både flygfraktbolag, speditörer, producenter och andra företag en flexibel, smidig och pålitlig transportlösning – en pålitlig frakt av flyggods till , från eller mellan flygfälten. Scandic Trans ombesörjer vid behov även omlastningar samt transporterna mellan olika flygfält samt från flygfält till flygfält, exempelvis Helsingfors-Vanda till Arlanda eller vice versa.

Logistik och övervakning av flyggods – skräddarsytt enligt dina behov

Vi tar hand om logistiken för din flygtransport och transporterar flyggods regelbundet mellan till exempel Helsingfors-Vanda och Arlanda. Vår kompetenta personal ser till att godset lastas, lossas och märks enligt givna instruktioner. Om din transport av en eller annan orsak även kräver övervakning, kan Scandic Trans även bistå med detta under transportens gång. Som kund hos oss har du tillgång till många typer av mervärdestjänster – vi planerar och skräddarsyr de logistiklösningar som behövs för just ditt gods.

Möjlighet till GPS-uppföljning och full spårbarhet

Genom att använda Scandic Trans flygfraktsservice frigör du resurser för er övriga verksamhet samtidigt som era logistikflöden blir effektiva. Att tidtabellerna håller är det viktigaste i fråga om flygfrakt och som kund hos Scandic Trans får du möjlighet att följa med din flygtransport och dess tidtabell i realtid med GPS, det vill säga full spårbarhet.

Fasta rutter eller enskilt flyggods – vi tar hand om det!

Du kan vända dig till Scandic Trans oavsett om det gäller flygfrakt och uppdrag med fasta avgångar dagligen eller andra tidsbundna transporter som kräver uppföljning i realtid. Vi ser till att hitta de bästa lösningarna, oavsett om det gäller projektfrakt eller en ad-hoc-förfrågning. Välkommen att kontakta oss för att höra mer om våra tjänster och intermodala lösningar då det gäller flyggods, flygtransporter och logistiken i anslutning till den.

Relaterade nyheter