Förtullning och spedition

Förtullning och spedition

Till våra befintliga kunder erbjuder vi även förtullnings- och speditionstjänster och för dej kan Scandic Trans fungera även som speditör! Vår yrkesskicklighet inom förtullning och spedition garanterar smidig dokumentation och effektivt godsflöde. Genom oss får du professionella förtullnings- och speditionstjänster i anknytning till export- och importhandel – vi kan ombesörja tulldeklarationer, bistå med tullager och fungera som ditt ombud när du behöver förtulla ditt gods.

BEKYMMERSFRITT MED OSS SOM SPEDITÖR

Vi har flera decenniers erfarenhet av förtullnings- och speditionsuppgifter. Vi erbjuder export- och importförtullningar, temporära förtullningar, förädlingar och så vidare.

Vi skräddarsyr våra tjänster enligt kundens specifika behov. Vi erbjuder flexibel, snabb och professionell service, med hjälp av vilken både dokumentation och godsflöden effektiveras.

Som speditör iakttar vi Nordiskt Speditörsförbunds allmänna bestämmelser (NSAB 2015) – i övrigt iakttar vi noggrant alla lagar och förordningar. Med Scandic Trans är er tulldeklaration i trygga händer.

Om du redan är kund hos oss har du tillgång till dessa mervärdestjänster. Har du frågor är du välkommen att ta kontakt!

Importförtullningar och exportklareringar

Normalt gods, sötsaker och övriga livsmedel, farliga ämnen
Försändelser med egen trafik (FI-NO, NO-FI)
Exportdeklarationer och dokument
Centraliserad förtullning vid införsel i landet, officiella anmälningar och dokumentation: pappersarbeten med tullen och transportföretagen, betalning av utgifter samt engångsfakturering av kunden
Övriga förtullningsförfaranden: förädling, tillfällig införsel
Konsultering i anknytning till förtullningar
Förtullningsärenden i Åbo: dokument som stämplas manuellt i tullen

Relaterade nyheter