Förtullning och spedition

Förtullning och spedition

Vår yrkesskicklighet inom förtullning och spedition garanterar smidig dokumentation och effektivt godsflöde. Genom oss får du professionella förtullnings- och speditionstjänster i anknytning till export- och importhandel.

Bekymmersfri frakt

Vi har flera decenniers erfarenhet av förtullnings- och speditionsuppgifter. Vi erbjuder export- och importförtullningar, temporära förtullningar, förädlingar. Vår kompetens omfattar bland annat containerexport till Fjärran Östern samt förtullning av ryska försändelser. Eftersom vi tar hand om allt pappersarbete med tullen och transportföretagen centralt, har kunden endast en ansvarspartner och får endast en faktura att betala. Vi skräddarsyr våra tjänster enligt kundens specifika behov.

Vi är registrerad kreditkund hos Finska tullen och sköter förtullningstjänster elektroniskt i hela Finland. Vi erbjuder flexibel, snabb och professionell service, med hjälp av vilken både dokumentation och godsflöden effektiveras.

I våra speditionsuppdrag iakttar vi Nordiskt Speditörsförbunds allmänna bestämmelser (NSAB 2015) – i övrigt iakttar vi noggrant alla lagar och förordningar.

Importförtullningar och exportklareringar

Normalt gods, sötsaker och övriga livsmedel, farliga ämnen
Försändelser med egen trafik (FI-NO, NO-FI)
Exportdeklarationer och dokument
Centraliserad förtullning vid införsel i landet, officiella anmälningar och dokumentation: pappersarbeten med tullen och transportföretagen, betalning av utgifter samt engångsfakturering av kunden
Övriga förtullningsförfaranden: förädling, tillfällig införsel
Konsultering i anknytning till förtullningar
Förtullningsärenden i Åbo: dokument som stämplas manuellt i tullen

Relaterade nyheter