Expressfrakt mellan Finland och Sverige

Expressfrakt

Scandic Trans erbjuder dagligen internationell expressfrakt från dörr till dörr mellan Finland och Sverige. Vår expressfrakt transporterar försändelserna så att de är framme följande vardag i grannlandet och Scandic Trans utgör därför ditt fraktbolag både i Sverige och i Finland då det gäller expressfrakt. Våra expresstransporter trafikerar dagligen till och från huvudstadsregionen i båda länderna.

Vi sköter transporter över Östersjön utan fördröjning

Vi sköter expresstransporter från Helsingfors, Åbo, Tammerfors och Stockholm. Vi har satsat på en fordonspark som gör att vi kan sköta transporter som kräver temperaturreglering (FRC/FNA) men transporterar även övrig frakt och styckegods. Alla våra expressfordon är utrustade med bakgavellyft.

Expressfrakt av alla former av gods – enligt alla kvalitetskrav

Våra chaufförer är väl bekanta med avhämtnings- och distributionsområdena. Vi kan planera expresstransporterna rätt: till trånga gator kör vi med fordon i rätt storlek och tidtabellerna planerar vi så att transporterna fungerar. Vi är noggranna med våra fordon: Vi säkerställer, kontrollerar och dokumenterar att produkterna transporteras i enlighet med föreskrifter och normer. På så vis kommer frysvaror, frukter och läkemedel fram i rätt temperatur och under kontrollerade förhållanden även då det handlar om expressfrakt.

Flexibilitet och kvalitet även vid expressfrakt

Vi kan erbjuda våra kunder flexibla lösningar även i oförutsedda situationer. Om mottagningstiden eller destinationen ändras, kan vi mellanlagra frakten i våra egna terminaler. Från terminalen fortsätter expressfrakten sin färd snabbt och till önskad destination, enligt avtalad tidtabell.

Vi erbjuder expressfrakter vid behov även på andra områden. Be om en offert om ditt företag behöver snabba och flexibla expresstransporter till andra områden än de som syns på kartan.

Område expresstransport

Expressfrakten i korthet

Temperaturreglerade transporter, frakt och styckegods
Avgångar i bägge riktningar varje dag
Temperatur- och ruttuppföljning
Lastutrymme delas enligt temperaturkrav

Expressrutt från dörr till dörr mellan Sverige och Finland

Stockholm
Helsingfors, Esbo, Vanda
Åbo
Tammerfors

Fordonspark

6 fordon
Flakmeter: upp till 13,2
Pallplatser: upp till 32
Lastkapacitet: upp till 30 ton
Bakgavellyft
FRC, FNA
ADR

Relaterade nyheter