Expressfrakt mellan Finland och Sverige

Expressfrakt

Expressfrakt från dörr till dörr mellan Finland och Sverige! Vår expressfrakt transporterar försändelserna från dörr till dörr mellan Finland och Sverige, så att de är framme följande vardag.

Utan fördröjning över Östersjön

Vi sköter expressförsändelser från Helsingfors, Åbo, Tammerfors och Stockholm. Vi har satsat på en fordonspark som gör att vi kan transportera försändelser som kräver temperaturreglering (FRC/FNA). Vi transporterar även övrig frakt och styckegods. Alla våra expressfordon är utrustade med bakgavellyft.

Våra chaufförer är väl bekanta med avhämtnings- och distributionsområdena. Vi kan planera transporterna rätt: till trånga gator kör vi med fordon i rätt storlek och tidtabellerna planerar vi så att transporterna fungerar. Vi är noggranna med våra fordon: vi säkerställer, kontrollerar och dokumenterar att produkterna transporteras i enlighet med föreskrifter och normer. På så vis kommer frysvaror, frukter och läkemedel fram i rätt temperatur och under kontrollerade förhållanden.

Vi kan erbjuda våra kunder flexibla lösningar även i oförutsedda situationer. Om mottagningstiden eller destinationen ändras, kan vi mellanlagra frakten i våra egna terminaler i Åbo eller Stockholm. Från terminalen fortsätter frakten sin färd snabbt och till önskad destination, enligt avtalad tidtabell.
Vi erbjuder snabbfrakter vid behov även på andra områden. Be om en offert, om ert företag behöver snabba och flexibla transporter till andra områden än de som syns på kartan.

Område expresstransport

Express i korthet

Temperaturreglerade transporter, frakt och styckegods
Avgångar i bägge riktningar varje dag
Temperatur- och ruttuppföljning
Lastutrymme delas enligt temperaturkrav

Expressrutt från dörr till dörr mellan Sverige och Finland

Stockholm
Helsingfors, Esbo, Vanda
Åbo
Tammerfors

Fordonspark

6 fordon
Flakmeter: upp till 13,2
Pallplatser: upp till 32
Lastkapacitet: upp till 30 ton
Bakgavellyft
FRC, FNA
ADR

Relaterade nyheter