Gemensam rekreation – för en bra arbetsgemenskap

Betydelsen av en stark vi-anda ökar ytterligare om man inte träffar sina kollegor dagligen - efter en period av distansarbete blir gemensamma rekreationsdagar ännu viktigare.

Betydelsen av en vi – anda ökar med distansarbete

Allt tyder på att det är bra att med jämna mellanrum komma bort från arbetsplatsen och lära känna eller umgås med varandra i en mer avslappnad miljö, och en bra arbetsgemenskap är ofta resultatet av ett långsiktigt arbete. Olika former av event och rekreationsdagar utanför arbetet gör att man snabbare svetsas ihop till ett team.

Betydelsen av en stark vi-anda ökar ytterligare om man inte träffar sina kollegor dagligen – efter en period av distansarbete blir gemensamma rekreationsdagar ännu viktigare.

Traditionen med Scandic Day, julkaffe för alla chaufförer och andra evenemang har av förekommen anledning fått sättas på paus för en tid, men hos Scandic Trans har man ändå varit måna om att arrangera personalevent i den utsträckning det varit möjligt under året – oftast utomhus.

Fjolårets julfest ersattes med en vandring vid natursköna Fort Sommarö i Södra Vallgrund och man har träffats utomhus för att grilla korv i Åbo. After Work ordnas mer spontant under vårar och höstar och många gånger är det Fredrik Lång och Yvonne Wikström på Korsholmskontoret som då står för arrangemangen.

Vårt nyhetsbrev

Vill du vara först med de senaste nyheterna från Scandic Trans? Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Vår företagstidning

Delivered

2020
Ladda ner ››

Relaterade nyheter

Tack för din registrering! Formuläret skickades utan problem. Vänligen kontrollera din inbox för bekräftelse.