Scandic Trans expanderar inom terminal- och lagertjänster – snart på tre strategiska platser i landet

Sedan tidigare har Scandic Trans egna terminaler i Vanda och Åbo och kan erbjuda smidiga och flexibla lagertjänster i såväl huvudstads- som i Åboregionen. Vid båda terminalerna, som har ett ypperligt logistiskt läge intill Ring III i Vanda och vid Åbo hamn, finns möjlighet till lagring av tempererat gods, det vill säga livsmedel i alla former samt vanligt industri- och handelsgods och vi betjänar kunder med allt från enstaka till tusentals pallar.

Nu expanderar vi med ytterligare en terminal och ett lager utanför Vasa i Österbotten. Vid vårt kontor i Korsholm på Fågelberget invid riksväg 8 byggs nya, moderna lagerutrymmen för att kunna erbjuda utökade lagertjänster framöver.

Vid våra terminaler har vi en mångsidig truckpark för hantering av pallar och containerlossning samt även möjlighet till sidolastning. Dessutom kan vi integrera informationsflödet från lagerförvaltningssystemet till andra, externa system – allt enligt ert specifika kundbehov. Vi erbjuder även tilläggs- och mervärdestjänster i form av paketering och ompackning samt självfallet distribution i närregionen från samtliga terminaler – oavsett om det handlar om småpaket eller pallgods. Vår fordonspark omfattar allt från små paketbilar med bakgavellyft till lastbilar och vår transportplanering står till tjänst dygnet runt vid behov.

Tillsammans hittar vi den perfekta lösningen på just era lagringsbehov!Text: Anna Sand

Vårt nyhetsbrev

Vill du vara först med de senaste nyheterna från Scandic Trans? Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Vår företagstidning

Delivered

2020
Ladda ner ››

Relaterade nyheter

Tack för din registrering! Formuläret skickades utan problem. Vänligen kontrollera din inbox för bekräftelse.